2017 Dutch
 

 

Programma

Deze editie van de Dutch Delegation Trip bieden wij u een gevarieerd en inhoudelijk hoogwaardig programma rondom het thema: "Op weg naar een informatie gedreven zorgstelsel". Het programma is afgestemd op het niveau van de deelnemers van deze reis en wordt ontwikkeld in samenwerking met de programmacommissie uit de verschillende organiserende partijen.
Iedere dag heeft een zorgvuldig gekozen dagthema in het teken van “De weg naar een informatie gedreven zorgstelsel”: 

  • Informatievoorziening binnen de zorgorganisatie
  • Informatievoorziening tussen de zorgorganisaties en patiënt
  • Nieuwe analyse mogelijkheden en werkwijzen

Het programma bestaat uit 5 tijdsblokken, heeft een inspirerend en educatief karakter en is bedoeld voor de zorgprofessionals, managers, bestuurders en leveranciers van eHealth.

Aan het programma neemt ook een vertegenwoordiging van nationale beleidsmakers deel. Onder leiding van Secretaris-Generaal VWS Erik Gerritsen, wordt een studiereis georganiseerd naar de VS. De HIMSS en het inhoudelijk programma van het programma van de HIMSS Dutch Delegation hebben daar een raakvlak mee. Erik Gerritsen zal tijdens het programma op zondag een presentatie geven over het Nederlandse beleid.

Neem deel aan dit unieke programma, waar de nieuwste eHealth ontwikkelingen uit binnen en buitenland worden gepresenteerd. Het programma staat voor ontmoeten, samen leren én verbinden met de Nederlandse praktijk.