Tours over de beursvloer
2017 Dutch
 

TOURS OVER DE BEURSVLOER

Haal meer uit HIMSS17 en geef u op voor één of meerdere interessante tours over de beursvloer, die worden georganiseerd door onze partners. U kunt zich aanmelden voor de tours via het mailadres van de organiserende partner, zoals vermeld bij de tours.

Overzicht

   Maandag 20 februari10:30 - 11:45
14:30 - 16:00
15:00 - 16:30
16:15 - 17:25
Proeverij Artificial Intelligence (M&I Partners)
Cyber Security (QSight IT)
Interoperabiliteitstour met thema Registratie aan de Bron
Beurstour (InterSystems) en bezoek aan Innovation Pavillion - 
RSVP
   Dinsdag 21 februari
09:30 - 11:00
09:30 - 11:00
14:30 - 17:00
Interoperabiliteitstour met thema VIPP & XDS
Cyber Security (QSight IT)
Versnelling innovatie in zorginstellingen (D&A medical group)
   Woensdag 22 februari

09:30 - 11:00
09:30 - 11:00
09:30 - 11:00
14:15 - 15:30
Interoperabiliteitstour met thema Patiënt Centraal
Cyber Security (QSight IT)
Beurstour langs de Interoperability Showcase (IHE)
Digital Labor: suppliers and opportunities (KPMG)
     Versnelling innovatie in zorginstellingen

Datum en tijd: dinsdag 21 februari: 14:30 - 17:00 uur

Na het ochtendprogramma over versnelling van innovatie bezoekt u met de D&A beurstour toonaangevende technologiebedrijven die hun visie op zorginnovatie geven. Het begeleidende D&A-team geeft duiding en plaatst ontwikkelingen in de context van de Nederlandse praktijk.

Max aantal deelnemers uit zorginstellingen:
15
Aanmelden: himss@dnagroup.nl
Cyber Security Tour
Data en tijden:
maandag 20 februari: 14:30-16:00 uur
dinsdag 21 februari: 09:30-11:00 uur
woensdag 22 februari:09:30-11:00 uur

Compliancy, Risk Management en Cyber Security zijn steeds vaker hoofdpijndossiers voor functionarissen in de zorg. Toezichthouders verlangen in toenemende mate dat instellingen in controle zijn over deze onderwerpen. Tegelijkertijd moet medische data vaker gedeeld worden en sneller toegankelijk zijn. De praktijk is dat er in de zorgsector dagelijks incidenten zijn waar risico's onvoldoende zijn ingeschat en (bijna) rampen zijn ontstaan.
Deskundige medewerkers van QSight IT verzorgen de rondleiding langs de relevante leveranciers en organisaties die u nu en in de toekomst bij deze vraagstukken kunnen helpen

Aanmelden: himss@qsight.nl
IHE Nederland organiseert vier verschillende tours

IHE werkt!
IHE is een internationaal en wereldwijd samenwerkingsverband tussen gebruikers en leveranciers van ICT in de zorgsector. De showcases die u te zien krijgt zijn gebaseerd op de IHE methode. Met behulp van de IHE methode leveren leveranciers producten op, die op interoperabiliteit getest zijn door IHE. Hierdoor wordt interoperabiliteit gewaarborgd, en zorg-informatie uitgewisseld, gebaseerd op internationale standaarden.

Interoperabiliteits tour met thema Registratie aan de Bron
Datum en tijd: maandag 20 februari: 15:00 - 16:30 uur

In deze tour speciaal aandacht voor de IHE profielen die registratie aan de bron ondersteunen. Registratie aan de bron blijft een belangrijk onderwerp. Veel informatiebronnen worden gekoppeld onder het motto “eenmalige vastlegging, meervoudig gebruik”. Maar hoe kun je dit realiseren? Tijdens deze tour een aantal voorbeelden van hoe dat kan.

Interoperabiliteits tour met thema VIPP & XDS
Datum en tijd: dinsdag 21 februari: 09:30 - 11:00 uur

In deze tour speciaal aandacht voor het VIPP programma en het XDS profiel. Het VIPP programma (Versnellingsprogramma informatie-uitwisseling patiënt en professional) bestaat uit 2 stromen, namelijk de gegevensuitwisseling met de patiënt en gegevensuitwisseling tussen professionals en met de patiënt rondom medicatie. Het XDS profiel speelt een belangrijke rol bij de ondersteuning van deze gewenste gegevensuitwisselingen. In deze tour voorbeelden van dit soort gegevensuitwisselingen op basis van XDS.

Beurstour langs de Interoperability Showcase
Datum en tijd: woensdag 22 februari: 09:30 - 11:00 uur

Deze tour is een vervolg op de sessie 'Het nationale IHE diner: heel de wereld bakt!' van dinsdagmiddag 14.30 uur. Tijdens deze tour laten we u de werking van IHE en verschillende profielen zien. Aan de hand van een aantal showcases ziet u hoe leveranciers en gebruikers samenwerken om gegevens uit te wisselen en zodoende het zorgproces optimaal te ondersteunen. We starten bij booth 9000 - Hal F

Interoperabiliteits tour met thema Patiënt Centraal
Datum en tijd: woensdag 22 februari: 09:30 - 11:00 uur

In deze tour speciaal aandacht voor het thema "de patiënt centraal”. Ondertussen is dit onderwerp niet meer weg te denken en heeft iedereen door dat de patiënt een belangrijke rol heeft en moet hebben als het gaat om gegevens vastleggen, inzien en delen. Hier kan IHE een rol in spelen en in deze tour late we zien hoe.

Meer informatie over IHE: www.ihe-nl.org
Max aantal deelnemers: 10
Begeleiding:
Hans Mekenkamp en Bas van Vliet
Aanmelden: himss@ihe-nl.org


Innovation
Datum en tijd:
maandag 20 februari: 16:15 - 17:25 uur
Join us for an exciting tour to learn more about the latest healtcare solutions. See and experience! Talk to the innovators.
We are visiting the Innovation Zone and our parther booths: Intel and InterSystems. The tour ends at the International Reception.
Those that join us in both of the partner booths will be registered for a chance to win an Apple iWatch**!
**only qualified provider delegates from hospitals or government agencies are eligible
Start
om 16:15 uur in de stand van InterSystems (# 1561)
Aanmelden:
svp vóór vrijdag 17 februari via deze link

Digital Labor: suppliers and opportunities
Datum en tijd: woensdag 22 februari: 14:15-15:30 uur
Digital Labor is de toekomst! Het vervangen van menselijke arbeid door IT is in opkomst. In Nederland heeft KPMG reeds enkele succesvolle pilots uitgevoerd, bijvoorbeeld rondom Medical Coding. Op de HIMSS-beursvloer staan diverse leveranciers met werkende oplossingen. In samenwerking met KPMG US leiden wij u langs inspirerende leveranciers en clientcases om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden van robotics en digital labor.
Begeleiders: Ash Shehata (KPMG US) en Jan Hoogstra (KPMG NL)
Aanmelden: hoogstra.jan@kpmg.nlProeverij Artificial intelligence
Datum en tijd: maandag, 20 februari: 10:30 -11:45 uur
Waar IBM met Watson het AI-pad in de zorg heeft geëffend, staan we nu aan de vooravond van een forse groei in AI-toepassingen in de zorg. onderzoeksbureau Frost & Sullivan verwacht dat de wereldwijde AI-markt in de zorg van enkele honderden miljoenen US$ nu groeit naar een miljarden markt in 2021. AI zal een verdere impuls geven aan de digitale transformatie van de zorg. Tijdens de beurstour 'proeven'we de innovatieve toepassingen van enkele AI-koplopers. Gezamenlijk maken we de vertaalslag naar de mogelijkheden in de zorgpraktijk van vandaag en morgen.
Maximum aantal deelnemers uit zorginstellingen: 20
Aanmelden: himss@mxi.nl